Iklan Header

Kerja Terkini - Jawatan Kosong Terkini Koperasi Kakitangan Petronas Berhad (KOPETRO)


Berikut adalah merupakan iklan terkini jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh pihak Koperasi Kakitangan Petronas Berhad (KOPETRO). Segala maklumat kekosongan jawatan ini adalah seperti yang telah diiklankan.

Portal kerjaya Kerja Terkini hanya menyiarkan iklan untuk memudahkan segala permohonan anda. Untuk memohon, sila ikuti langkah di bawah.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat seperti yang telah ditetapkan untuk memohon kekosongan seperti yang diiklankan di bawah:


 • Nama Majikan: Koperasi Kakitangan Petronas Berhad (KOPETRO)
 • Lokasi: Kuala Lumpur
 • Tarikh Tutup Permohonan: 26 Mac 2020

Maklumat Jawatan Kosong:

Merupakan seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan mestilah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Anda dipelawa untuk melakukan permohonan bagi mengisi segala kekosongan jawatan seperti yang telah diiklankan. 

Jawatan kosong yang telah diiklan adalah seperti berikut:

1. Executive, System Application (Business/Support)

Untuk memohon, sila pastikan bahawa anda telah mengikuti segala langkah permohonan kerja kosong terkini seperti yang telah ditetapkan oleh pihak majikan seperti di bawah.

Syarat & Kelayakan Memohon:

Calon yang berkelayakan dengan mempunyai Ijazah, Diploma, STPM, SPM, PMR/PT3 atau Kelayakan Profesional yang diiktiraf dipelawa untuk memohon  bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

 • Berperwatakan Menarik
 • Berpengetahuan Am
 • Kemas
 • Berkepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

  Kelebihan:

  • Gaji Dengan Pelbagai Imbuhan Menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

   Cara Memohon:

   Permohonan kerja kosong di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan yang telah disediakan di bawah.

   Klik pautan "MOHON SEGERA" di bawah dan sila rujuk segala maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

   Bagi permohonan kali pertama, pemohon disarankan agar mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat segala pengisian maklumat  seperti yang diperlukan dalam sistem tersebut.

   Pemohon disarankan agar mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan dalam sistem ini. Calon yang berjaya di senarai pendek sahaja akan di panggil untuk sesi temu duga.

   MOHON SEGERA

   Post a comment

   0 Comments